Tajov - Kostol sv. Jána Krstiteľa
obec Tajov, okres Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Fotogaléria
Tajov - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Jana Lacková 7/2017Tajov - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Jana Lacková 7/2017Tajov - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Jana Lacková 7/2017Tajov - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Jana Lacková 7/2017Tajov - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Jana Lacková 7/2017Tajov - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Jana Lacková 7/2017Tajov - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Jana Lacková 7/2017Tajov - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Jana Lacková 7/2017Tajov - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Jana Lacková 7/2017Tajov - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Jana Lacková 7/2017Tajov - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Jana Lacková 7/2017Tajov - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Jana Lacková 7/2017Tajov - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Jana Lacková 7/2017Tajov - kaplnky a kríž pri kostole foto © Jana Lacková 7/2017Tajov - kaplnky a kríž pri kostole foto © Jana Lacková 7/2017Tajov - kaplnka pri kostole foto © Jana Lacková 7/2017Tajov - kríž pri kostole foto © Jana Lacková 7/2017