Trenčín - Kostol sv. Františka Xaverského
obec Trenčín, okres Trenčín, Trenčiansky kraj
- piaristický kostol
Rekonštrukcia.

Trenčín – Kostol sv. Františka Xaverského (č. ÚZPF 1377/2) – architektonicko-historický výskum fasád - rok 2015. Autori: PhDr. Zuzana Zvarová a kolektív. [1]

Fotogaléria
Trenčín - Kostol sv. Františka Xaverského foto © Hana Farkašová 7/2015Trenčín - Kostol sv. Františka Xaverského foto © Hana Farkašová 7/2015Trenčín - Kostol sv. Františka Xaverského foto © Hana Farkašová 7/2015Trenčín - Kostol sv. Františka Xaverského foto © Hana Farkašová 7/2015Trenčín - Kostol sv. Františka Xaverského foto © Hana Farkašová 7/2015Trenčín - Kostol sv. Františka Xaverského foto © Hana Farkašová 7/2015Trenčín - Kostol sv. Františka Xaverského foto © Hana Farkašová 7/2015Trenčín - Kostol sv. Františka Xaverského foto © Hana Farkašová 7/2015