Trnava - Meštiansky dom (Námestie sv. Mikuláša 9)
obec Trnava, okres Trnava, Trnavský kraj
História a stavebný vývoj
Renesančný meštiansky nárožný dom postavený v 17. storočí. Upravovali ho v 19. storočí. Je to dvojpodlažná budova postavená na pôdoryse v tvare písmena L. [1]
Stav domu nie je veľmi dobrý.
Námestie sv. Mikuláša 8-9
Fotogaléria
Trnava - Meštiansky dom (Námestie sv. Mikuláša 9) foto © Hana Farkašová 10/2018Trnava - Meštiansky dom (Námestie sv. Mikuláša 9) foto © Hana Farkašová 10/2018Trnava - Meštiansky dom (Námestie sv. Mikuláša 9) foto © Hana Farkašová 10/2018Trnava - Meštiansky dom (Námestie sv. Mikuláša 9) foto © Hana Farkašová 10/2018Trnava - Meštiansky dom (Námestie sv. Mikuláša 9) foto © Hana Farkašová 10/2018Trnava - Meštiansky dom (Námestie sv. Mikuláša 9) foto © Hana Farkašová 10/2018Trnava - Meštiansky dom (Námestie sv. Mikuláša 9) foto © Hana Farkašová 10/2018Trnava - Meštiansky dom (Námestie sv. Mikuláša 9) foto © Hana Farkašová 10/2018Trnava - Meštiansky dom (Námestie sv. Mikuláša 9) foto © Hana Farkašová 10/2018Trnava - Meštiansky dom (Námestie sv. Mikuláša 9) foto © Hana Farkašová 10/2018Trnava - Meštiansky dom (Námestie sv. Mikuláša 9) foto © Hana Farkašová 10/2018Trnava - Meštiansky dom (Námestie sv. Mikuláša 9) foto © Hana Farkašová 10/2018Trnava - Meštiansky dom (Námestie sv. Mikuláša 9) foto © Hana Farkašová 10/2018Trnava - Meštiansky dom (Námestie sv. Mikuláša 9) foto © Hana Farkašová 10/2018