Vinné - Kostol sv. Anny
Vinná
obec Vinné, okres Michalovce, Košický kraj
Fotogaléria
Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny (busta pri kostole) foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny (busta pri kostole foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny (busta pri kostole foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Viliam Mazanec 7/2015Vinné - Kostol sv. Anny foto © Jana Lacková 7/2022Vinné - Kostol sv. Anny foto © Jana Lacková 7/2022Vinné - Kostol sv. Anny foto © Jana Lacková 7/2022Vinné - Kostol sv. Anny foto © Jana Lacková 7/2022Vinné - Kostol sv. Anny foto © Jana Lacková 7/2022Vinné - Kostol sv. Anny foto © Jana Lacková 7/2022Vinné - Kostol sv. Anny foto © Jana Lacková 7/2022