Zaujímavé články   späť

"Tvorca webu zostavil praktického sprievodcu po pamiatkach na Slovensku. Táto stránka na mňa zanechala dobrý dojem z hľadiska odbornosti zúčastnených autorov. Je vidieť, že píšu o pamiatkach nie "spoza stola", ale že tieto pamiatky aj osobne navštívili. Obsah tejto stránky niekomu poskytne nové informácie, niekoho poteší a niekomu pomôže pri výbere objektu svojho výletu. Ani len netušíme, čo všetko krásne sa okolo nás nachádza. Prajem veľa elánu do ďalšieho plnenia stránky."

Martina Dzurušová

"Konečne internetová stránka, na ktorej som našla zaujímavosti o našich hradoch, kaštieľoch, kostolíkoch a iných historických pamiatkach. Web som si pozrela zo všetkých strán : ) a veľmi sa mi páči. Sú tu skvelé nápady. Páči sa mi, že keď kliknem na fotku, ukáže sa mi všetko o danom hrade. Ani som nevedela, že máme toľko kultúrnych pamiatok! Dobrá inšpirácia na výlety. Odporúčam ju všetkým, ktorí majú záujem o históriu nášho krásneho Slovenska. Táto stránka je prehľadná a upúta aj tých náročnejších."

Ing. Miroslava Gulášová

"Je to nádherné, keď aj v tejto ťažkej dobe, napriek všetkému existuje človek, ktorý odhodlane a s vytrvalosťou ide za svojím snom. Snom – vytvoreným webom, v ktorom nám chce ukázať veci, hodnoty, na ktoré zabúdame, no máme ich okolo seba. Je to naše bohatstvo, história... Vilko, ďakujem a prajem Tvojej stránke, aby mala mnohých nadšencov...aspoň takých ako som ja :o)"

Mgr. Jana Gregorčoková

"Nakoľko tvorcu tejto stránky osobne poznám, viem, že je to človek, ktorý to robí celým svojím srdcom a dušou. Želám Ti, Viliam, veľa chuti do práce, veľa nápadov, príležitostí, veľa čitateľov, každý deň nech prinesie niečo nové a zaujímavé, nech Ťa to posúva ďalej a najmä správnym smerom. Mám Ťa rada."

Viera Baltesová

"Stránku som si pozrela a som veľmi rada, že ste urobili skutočne dobrý projekt, ktorý má myšlienku, dušu a cieľ. Predovšetkým je to projekt, ktorý si vyžaduje množstvo času a trpezlivosti, preto Vám želám oboje spomenuté a energiu k tomu :-) Celkovo musím povedať, že sa mi stránka páči, je interaktívna a príťažlivá. Želám Vám ešte raz veľa úspechov a verím, že projekt bude aj medzinárodne úspešný!"

PhDr. Mária Rusková

“Ja ďakujem Vám, že som možno našla webovú stránku, na ktorej nájdeme oázu krásy a pokoja v tomto vystresovanom svete.... Držím palce.“

Mgr. Anna Kratochvílová (starostka obce Borský Svätý Jur)

"Ďakujem, že máte Vašu stránku."