Cintoríny vojenské   späť
Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny
obec Zborov, okres Bardejov, Prešovský kraj
Fotogaléria
Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny (v pozadí Zborovský hrad) foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Zborov - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019