Žehra - Kostol sv. Ducha
obec Žehra, okres Spišská Nová Ves, Košický kraj
Fotogaléria
Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Hana Farkašová 10/2016Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Hana Farkašová 10/2016Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Hana Farkašová 10/2016Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Hana Farkašová 10/2016Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Hana Farkašová 10/2016Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Hana Farkašová 10/2016Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Hana Farkašová 10/2016Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Hana Farkašová 10/2016Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Hana Farkašová 10/2016Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Hana Farkašová 10/2016Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 2020Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha (naľavo v pozadí Spišský hrad) foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - hroby pri kostole (v pozadí Spišský hrad) foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - hroby pri kostole (v pozadí Spišský hrad) foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - hroby pri kostole (v pozadí Spišský hrad) foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - pohľad na Spišský hrad z areálu kostola foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - pohľad na Spišský hrad z areálu kostola foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha a kaplnka foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha a kaplnka foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - Kostol sv. Ducha a kaplnka foto © Viliam Mazanec 9/2019Žehra - kaplnka foto © Viliam Mazanec 9/2019