Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana
obec Nitra, okres Nitra, Nitriansky kraj
Fotogaléria
Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - Kostol sv. Urbana foto © Jana Lacková 7/2017Zobor (Nitra) - socha pred kostolom foto © Jana Lacková 7/2017