Zvolen - Kostol sv. Alžbety
obec Zvolen, okres Zvolen, Banskobystrický kraj
Fotogaléria
Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jiří Fiedler 5/1988Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jiří Fiedler 5/1988Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jiří Fiedler 5/1988Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jiří Fiedler 5/1988Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 7/2018Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 7/2018Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 7/2018Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 7/2018Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 7/2018Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 7/2018Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 7/2018Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 7/2018Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 7/2018Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 7/2018Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 7/2018Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 7/2018Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 7/2018Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 7/2018Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 7/2018Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 7/2018Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 7/2018Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 7/2018Zvolen - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 7/2018