Lamač (Bratislava) - Kaplnka (Kostol) sv. Rozálie
Fotogaléria
Lamač (Bratislava) - Kostol sv. Rozálie foto © Jana Lacková 1/2016Lamač (Bratislava) - Kostol sv. Rozálie foto © Jiří Fiedler 10/1985Lamač (Bratislava) - Kostol sv. Rozálie foto © Jana Lacková 1/2016Lamač (Bratislava) - Kostol sv. Rozálie foto © Jana Lacková 1/2016Lamač (Bratislava) - Kostol sv. Rozálie foto © Jiří Fiedler 10/1985Lamač (Bratislava) - Kostol sv. Rozálie foto © Jana Lacková 1/2016Lamač (Bratislava) - Kostol sv. Rozálie foto © Jana Lacková 1/2016Lamač (Bratislava) - Kostol sv. Rozálie foto © Jana Lacková 1/2016Lamač (Bratislava) - Kostol sv. Rozálie foto © Jiří Fiedler 10/1985Lamač (Bratislava) - Kostol sv. Rozálie foto © Jiří Fiedler 10/1985Lamač (Bratislava) - Kostol sv. Rozálie foto © Jiří Fiedler 10/1985Lamač (Bratislava) - Kostol sv. Rozálie foto © Jana Lacková 1/2016Lamač (Bratislava) - Kostol sv. Rozálie foto © Jana Lacková 1/2016Lamač (Bratislava) - Kostol sv. Rozálie foto © Jana Lacková 1/2016Lamač (Bratislava) - Kostol sv. Rozálie foto © Jana Lacková 1/2016Lamač (Bratislava) - Kostol sv. Rozálie foto © Jiří Fiedler 10/1985Lamač (Bratislava) - Kostol sv. Rozálie foto © Jiří Fiedler 10/1985Lamač (Bratislava) - Kostol sv. Rozálie foto © Jiří Fiedler 10/1985