Budča - Kostol sv. Michala archanjela
obec Budča, okres Zvolen, Banskobystrický kraj
Fotogaléria
Budča - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ľuboš Repta 5/2016Budča - Kostol sv. Michala archanjela (vstup do areálu) foto © Ľuboš Repta 5/2016Budča - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ľuboš Repta 5/2016Budča - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 4/2017Budča - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 4/2017Budča - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 4/2017Budča - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 4/2017Budča - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 4/2017Budča - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 4/2017Budča - Kostol sv. Michala archanjela (vstup do areálu) foto © Jana Lacková 4/2017Budča - Kostol sv. Michala archanjela (vstup do areálu) foto © Jana Lacková 4/2017Budča - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 4/2017Budča - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 4/2017Budča - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 4/2017Budča - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 4/2017Budča - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 4/2017Budča - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 4/2017Budča - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 4/2017Budča - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 4/2017Budča - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 4/2017Budča - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 4/2017Budča - Kostol sv. Michala archanjela (vstup do areálu) foto © Jana Lacková 4/2017