Kontakt   späť

Pamiatky na Slovensku

občianske združenie

Hlinkova 23, Košice 040 01

e-mail: info@pamiatkynaslovensku.sk, pamiatkynaslovensku@gmail.com

Prosíme Vás, podporte nás finančne. Pomôžete tak rozvoju portálu a ďalším aktivitám občianskeho združenia. ĎAKUJEME VÁM.

Združenie má za cieľ dobrovoľnou činnosťou svojich členov podporovať ochranu a obnovu pamiatok na Slovensku a všetky aktivity, ktoré s tým súvisia. Podieľať sa svojou organizačnou a tvorivou prácou na projektoch, v súlade s predmetom činnosti združenia. Cieľom združenia je propagovať, odborne približovať, fotograficky dokumentovať pamiatky na Slovensku. Podporovať vzdelanosť v ochrane kultúrnych pamiatok na Slovensku prostredníctvom portálu, pomocou kultúrnych a vzdelávacích aktivít. Združenie má za cieľ prispievať k zvýšenej a kvalitnejšej ochrane pamiatok na Slovensku. Občianske združenie podporuje rozvoj cestovného ruchu na Slovensku. Pri napĺňaní svojich cieľov združenie rozširuje informácie a osvetu najmä prostredníctvom internetu, printových a iných médií.

predseda: Mgr. Viliam Mazanec

podpredseda: Ing. Ria Gulášová