Kláštory   späť
Dechtice - Kláštor a Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej
obec Dechtice, okres Trnava, Trnavský kraj
Konzervácia.

Dechtice – ruina Kostola sv. Kataríny, tzv. „Katarínka“ (č. ÚZPF 958/2) – architektonicko-historický a umelecko-historický výskum - rok 2010. Autorka: Ing. arch. Jaroslava Žuffová, CSc.. [1]

Dechtice – ruiny kláštora a Kostola sv. Kataríny, tzv. „Katarínka“ (č. ÚZPF 958/1-2) – architektonicko-historický výskum - rok 2012. Autorka: Ing. arch. Jaroslava Žuffová, CSc.. [2]

Dechtice – Kláštor františkánov tzv. „Katarínka“ (č. ÚZPF 958/1) – architektonicko-historický a umelecko-historický výskum - rok 2015 (4. etapa) - ruiny južného krídla. Autorka: Ing. arch. Jaroslava Žuffová, CSc.. [3]

Dechtice - Kláštor sv. Kataríny Alexandrijskej, tzv. Katarínka, ruiny krypty v juhovýchodnom kúte lode (č. ÚZPF 958/1) – architektonicko-historický a umelecko-historický výskum – rok 2018. Autorka: Ing. arch. Jaroslava Žuffová, CSc.. [4]

Dechtice – Kláštor sv. Kataríny Alexandrijskej 6. etapa (č. ÚZPF 958) – architektonicko-historický a umelecko-historický výskum - rok 2019. Autorka: Ing. arch. Jaroslava Žuffová, CSc.. [5]

Fotogaléria
Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Imrich Kluka 3/2009Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Imrich Kluka 3/2009Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Imrich Kluka 3/2009Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej (info tabuľa) foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej (info tabuľa) foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej (info tabuľa) foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej (info tabuľa) foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej (info tabuľa) foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej (info tabuľa) foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Hana Farkašová 5/2015Dechtice - Kláštor a kostol sv. Kataríny Alexandrijskej (info tabuľa) foto © Hana Farkašová 5/2015