Košice - Kaplnka sv. Michala
Fotogaléria
Košice - Kaplnka sv. Michala foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kaplnka sv. Michala foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kaplnka sv. Michala foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kaplnka sv. Michala foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kaplnka sv. Michala foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kaplnka sv. Michala foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kaplnka sv. Michala foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kaplnka sv. Michala foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kaplnka sv. Michala foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kaplnka sv. Michala foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kaplnka sv. Michala foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kaplnka sv. Michala foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kaplnka s. Michala foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kaplnka sv. Michala foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kaplnka sv. Michala foto © Viliam Mazanec 1/2012