Krivé - Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)
obec Krivé, okres Bardejov, Prešovský kraj
Fotogaléria
Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Jana Lacková 7/2022Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Jana Lacková 7/2022Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Jana Lacková 7/2022Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Jana Lacková 7/2022Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Jana Lacková 7/2022Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Jana Lacková 7/2022Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Jana Lacková 7/2022Krivé - <font color=orange>Chrám sv. Lukáša evanjelistu (drevený)</font> foto © Jana Lacková 7/2022