Jazernica - Kostol sv. Barbory
Jazernica-Markovice
obec Jazernica, okres Turčianske Teplice, Žilinský kraj
Fotogaléria
Jazernica - Kostol sv. Barbory foto © Ľuboš Repta 6/2017Jazernica - Kostol sv. Barbory foto © Ľuboš Repta 6/2017Jazernica - Kostol sv. Barbory foto © Ľuboš Repta 6/2017Jazernica - Kostol sv. Barbory foto © Ľuboš Repta 6/2017Jazernica - Kostol sv. Barbory foto © Ľuboš Repta 6/2017Jazernica - Kostol sv. Barbory foto © Jana Lacková 8/2021Jazernica - Kostol sv. Barbory foto © Jana Lacková 8/2021Jazernica - Kostol sv. Barbory foto © Jana Lacková 8/2021Jazernica - Kostol sv. Barbory foto © Jana Lacková 8/2021Jazernica - Kostol sv. Barbory foto © Jana Lacková 8/2021Jazernica - Kostol sv. Barbory foto © Jana Lacková 8/2021Jazernica - Kostol sv. Barbory foto © Jana Lacková 8/2021Jazernica - Kostol sv. Barbory foto © Jana Lacková 8/2021Jazernica - Kostol sv. Barbory foto © Jana Lacková 8/2021Jazernica - Kostol sv. Barbory foto © Jana Lacková 8/2021Jazernica - Kostol sv. Barbory foto © Jana Lacková 8/2021Jazernica - Kostol sv. Barbory foto © Jana Lacková 8/2021Jazernica - Kostol sv. Barbory foto © Jana Lacková 8/2021