Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba
obec Liptovská Teplá, okres Ružomberok, Žilinský kraj
Fotogaléria
Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - vstup do areálu kostola (vnútorná strana) foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Viliam Mazanec 10/2014Liptovská Teplá - vstup do areálu kostola foto © Jana Lacková 8/2018Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Jana Lacková 8/2018Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Jana Lacková 8/2018Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Jana Lacková 8/2018Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Jana Lacková 8/2018Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Jana Lacková 8/2018Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Jana Lacková 8/2018Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Jana Lacková 8/2018Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Jana Lacková 8/2018Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Jana Lacková 8/2018Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Jana Lacková 8/2018Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Jana Lacková 8/2018Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Jana Lacková 8/2018Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Jana Lacková 8/2018Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Jana Lacková 8/2018Liptovská Teplá - Kostol sv. Filipa a Jakuba foto © Jana Lacková 8/2018Liptovská Teplá - kríž pri kostole foto © Jana Lacková 8/2018