Malá Mača - Kostol sv. Margity Antiochijskej
Malý Máčad
Rekonštrukcia.

Malá Mača - Kostol sv. Margity (č. ÚZPF 32/0) - architektonicko-historický a umelecko-historický výskum fasád - rok 2008. Autor: Ing. arch. Martin Bóna. [1]

Malá Mača – Kostol sv. Margity Antiochijskej (č. ÚZPF 32/1) – architektonicko‐historický a umelecko-historický výskum interiéru – rok 2021. Autori: Ing. arch. Martin Bóna, PhD., Ing. Miroslav Matejka, Mgr. Miroslav Klobučník. [2]

Fotogaléria
Malá Mača - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 5/2016Malá Mača - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 5/2016Malá Mača - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 5/2016Malá Mača - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 5/2016Malá Mača - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 5/2016Malá Mača - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 5/2016Malá Mača - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 5/2016