Kláštory   späť
Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita
obec Nitra, okres Nitra, Nitriansky kraj
Fotogaléria
Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017Zobor (Nitra) - Kláštor sv. Hypolita foto © Jana Lacková 10/2017