Košice - Pomník padlým vojakom 1. svetovej vojny
Fotogaléria
Košice - Pomník padlým vojakom 1. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 10/2021Košice - Pomník padlým vojakom 1. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 10/2021Košice - Pomník padlým vojakom 1. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 10/2021Košice - Pomník padlým vojakom 1. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 10/2021Košice - Pomník padlým vojakom 1. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 10/2021Košice - Pomník padlým vojakom 1. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 10/2021Košice - Pomník padlým vojakom 1. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 10/2021Košice - Pomník padlým vojakom 1. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 10/2021Košice - Pomník padlým vojakom 1. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 10/2021Košice - Pomník padlým vojakom 1. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 10/2021Košice - Pomník padlým vojakom 1. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 10/2021Košice - Pomník padlým vojakom 1. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 10/2021Košice - Pomník padlým vojakom 1. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 10/2021Košice - Pomník padlým vojakom 1. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 10/2021Košice - Pomník padlým vojakom 1. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 10/2021