Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa
obec Prešov, okres Prešov, Prešovský kraj
Fotogaléria
Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 3/2012Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 3/2012Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 3/2012Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 3/2012Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 3/2012Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 3/2012Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 3/2012Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 3/2012Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 3/2012Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2014Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2014Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2014Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2014Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2014Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2014Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2014Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2014Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2014Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2014Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2014Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2014Prešov - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2014