Zborov - Kostol sv. Margity Antiochijskej
obec Zborov, okres Bardejov, Prešovský kraj
Fotogaléria
Zborov - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2012Zborov - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2012Zborov - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2012Zborov - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2012Zborov - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2012Zborov - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2012Zborov - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2012Zborov - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2012Zborov - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2012Zborov - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2012Zborov - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2012