Dechtice - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej
obec Dechtice, okres Trnava, Trnavský kraj
Pamiatková ochrana
Dechtice – Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej (č. ÚZPF 792/0) – architektonicko-historický a umelecko-historický výskum interiéru - rok 2009. Autori: Mgr. Kristína Zvedelová, Mgr. R. Danák. [1]
Fotogaléria
Dechtice - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Ľuboš Repta 7/2014Dechtice - vstup do areálu kostola foto © Ľuboš Repta 7/2014Dechtice - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Ľuboš Repta 7/2014Dechtice - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Ľuboš Repta 7/2014Dechtice - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Ľuboš Repta 7/2014Dechtice - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Ľuboš Repta 7/2014Dechtice - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Ľuboš Repta 7/2014Dechtice - pomníky v areáli kostola foto © Ľuboš Repta 7/2014Dechtice - pomníky v areáli kostola foto © Ľuboš Repta 7/2014