Krásnohorské Podhradie - Kaplnka sv. Jána Nepomuckého
obec Krásnohorské Podhradie, okres Rožňava, Košický kraj
Fotogaléria
Krásnohorské Podhradie - Kaplnka sv. Jána Nepomuckého foto © Viliam Mazanec 8/2023Krásnohorské Podhradie - Kaplnka sv. Jána Nepomuckého foto © Viliam Mazanec 8/2023Krásnohorské Podhradie - Kaplnka sv. Jána Nepomuckého foto © Viliam Mazanec 8/2023Krásnohorské Podhradie - Kaplnka sv. Jána Nepomuckého foto © Viliam Mazanec 8/2023Krásnohorské Podhradie - Kaplnka sv. Jána Nepomuckého foto © Viliam Mazanec 8/2023Krásnohorské Podhradie - Kaplnka sv. Jána Nepomuckého foto © Viliam Mazanec 8/2023Krásnohorské Podhradie - Kaplnka sv. Jána Nepomuckého foto © Viliam Mazanec 4/2010Krásnohorské Podhradie - Kaplnka sv. Jána Nepomuckého foto © Viliam Mazanec 4/2010Krásnohorské Podhradie - Kaplnka sv. Jána Nepomuckého foto © Viliam Mazanec 4/2010Krásnohorské Podhradie - Kaplnka sv. Jána Nepomuckého foto © Viliam Mazanec 4/2010