Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne
obec Kysak, okres Košice-okolie, Košický kraj
Fotogaléria
Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne (v popredí hroby vojakov z 2. svetovej vojny) foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne (v popredí hroby vojakov z 2. svetovej vojny) foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne (v popredí hroby vojakov z 2. svetovej vojny) foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne (v popredí hroby vojakov z 2. svetovej vojny) foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne (v popredí hroby vojakov z 2. svetovej vojny) foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne (v popredí hroby vojakov z 2. svetovej vojny) foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne (v popredí hroby vojakov z 2. svetovej vojny) foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne foto © Viliam Mazanec 10/2021Kysak - Pomník padlým legionárom v 1. svetovej vojne foto © Viliam Mazanec 10/2021