Nižné Ružbachy - Kaplnka sv. Kríža
obec Nižné Ružbachy, okres Stará Ľubovňa, Prešovský kraj
Fotogaléria
Nižné Ružbachy - Kaplnka sv. Kríža foto © Viliam Mazanec 10/2023Nižné Ružbachy - Kaplnka sv. Kríža foto © Viliam Mazanec 10/2023Nižné Ružbachy - Kaplnka sv. Kríža foto © Viliam Mazanec 10/2023Nižné Ružbachy - Kaplnka sv. Kríža foto © Viliam Mazanec 10/2023Nižné Ružbachy - Kaplnka sv. Kríža foto © Viliam Mazanec 10/2023Nižné Ružbachy - Kaplnka sv. Kríža foto © Viliam Mazanec 10/2023Nižné Ružbachy - Kaplnka sv. Kríža foto © Viliam Mazanec 10/2023Nižné Ružbachy - Kaplnka sv. Kríža foto © Viliam Mazanec 10/2023Nižné Ružbachy - Kaplnka sv. Kríža foto © Viliam Mazanec 10/2023Nižné Ružbachy - Kaplnka sv. Kríža foto © Viliam Mazanec 10/2023Nižné Ružbachy - Kaplnka sv. Kríža foto © Viliam Mazanec 10/2023Nižné Ružbachy - Kaplnka sv. Kríža foto © Viliam Mazanec 10/2023Nižné Ružbachy - Kaplnka sv. Kríža foto © Viliam Mazanec 10/2023Nižné Ružbachy - Kaplnka sv. Kríža foto © Viliam Mazanec 10/2023