Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa
Pamiatková ochrana
Bratislava II-Podunajské Biskupice - Kostol sv. Mikuláša (č. ÚZPF 342/1) - architektonicko-historický výskum - rok 2017. Autori: Doc. Mgr. Ing. arch. Andrej Botek, PhD., Ing. arch. Róbert Erdélyi. [1]
Fotogaléria
Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa (oplotenie kostola) foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa (nápis na oplotení kostola) foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 3/2017Podunajské Biskupice (Bratislava) - Kostol sv. Mikuláša biskupa (kríž pri kostole) foto © Jana Lacková 3/2017