Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja
obec Poprad, okres Poprad, Prešovský kraj
Fotogaléria
Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015Spišská Sobota - Kostol sv. Juraja foto © Viliam Mazanec 8/2015