Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie a kláštor dominikánov
Rekonštrukcia.

Košice – dominikánsky kostol (č. ÚZPF 1126/2) - architektonicko-historický a umelecko-historický výskum interiéru - rok 2005. Autori: Ing. arch. Ivan Gojdič, Mgr. Silvia Paulusová, Mgr. Kristína Zvedelová. [1]

Košice – kláštor dominikánov (č. ÚZPF 1126/1) - architektonicko-historický a umelecko-historický výskum - rok 2007. Autori: Ing. arch. Ivan Gojdič, Mgr. Silvia Paulusová, Akad. arch. Jozef Duchoň. [2]

Fotogaléria
Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie a kláštor dominikánov foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie a kláštor dominikánov foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie a kláštor dominikánov foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kláštor dominikánov (hlavný vstup) foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kláštor dominikánov (hlavný vstup) foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kláštor dominikánov (hlavný vstup) foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kláštor dominikánov foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kláštor dominikánov foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie a kláštor dominikánov foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie a kláštor dominikánov foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie a Trojičný stĺp foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie a Trojičný stĺp foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie a kláštor dominikánov foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie  foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie  foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie  foto © Viliam Mazanec 4/2016Košice - Kostol Nanebovzatia Panny Márie (hlavný vstup) foto © Viliam Mazanec 1/2012